Βράβευση κας Άννας Καραμίγκου, Υποψήφιας Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Βράβευση κας Άννας Καραμίγκου, Υποψήφιας Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

Aπονομή του 1ου Επιστημονικού Βραβείου Μεταφορών «Δημήτριος Τσαμπούλας» 
του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. 
στην κυρία Αννα Καραμίγκου, 
Υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η κα Άννα Καραμίγκου, Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι η νικήτρια του Πανελλήνιου Επιστημονικού Διαγωνισμού για τις Μεταφορές ακαδημαϊκού έτους 2016–2017 για το Βραβείο «Δημήτριος Τσαμπούλας», που θεσμοθετήθηκε από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ). Το γεγονός αποτελεί μία σημαντική επιστημονική διάκριση των νέων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών ειδικότερα.

Σε μία λαμπρή τελετή, που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Κορινθίας (χορηγού του χρηματικού επάθλου του Βραβείου), η βραβευθείσα κα Άννα Καραμίγκου, παρουσίασε την εργασία της επί του προκηρυχθέντος θέματος του διαγωνισμού «Εξέταση προοπτικών αξιοποίησης της ανενεργού Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου Κορινθίας και μετατροπής της σε Εμπορευματικό Σταθμό Συνδυασμένων Μεταφορών». 

Τo βραβείo απένειμαν οι κ.κ. Δ. Μπαξεβανάκης, Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Γ. Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Δ. Παπαντώνης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Διοικητικής Μέριμνας & Αναπληρωτής Πρύτανη Ε.Μ.Π., Β. Νανόπουλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας και Δ. Λεμονάκης, Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος Ε.Β.Ε.Π.

Ο Επιστημονικός Διαγωνισμός για το Βραβείο «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσπίστηκε από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) στη μνήμη του εκλιπόντα Καθηγητή Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ κ. Δημητρίου Τσαμπούλα, για το πολυετές έργο και προσφορά του στην ανάπτυξη του ελληνικού συστήματος μεταφορών. Στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και τα Πανεπιστήμια της χώρας, που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή κατευθύνσεις σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε πανελλήνια κλίμακα κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης. Οι διαγωνιζόμενοι είναι εν ενεργεία προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί φοιτητές και νέοι απόφοιτοι, εάν έχουν λάβει το πτυχίο εντός 3 ακαδημαϊκών ετών που προηγούνται της ημερομηνίας ανακοίνωσης της εκάστοτε Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος.

Ημερομηνία ανάρτησης

16 Νοε 2017

Είδος ανακοίνωσης

Βραβεία / Διακρίσεις

Τοποθεσία

Χίος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg