Διοργάνωση του 4ου TEDxUAegean. | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Διοργάνωση του 4ου TEDxUAegean.

Το TEDxUniversityoftheAegean
σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις μέλος και να βοηθήσεις στην διοργάνωση του 4ου TEDxUAagean.

Στο 3ο TEDxUniversityoftheAegean ξεκινήσαμε ακόμη μια φορά το ταξίδι μας από το νησί της Σύρου με προορισμό τη Σάμο, τη Χίο και για πρώτη φορά και τη Ρόδο, φέρνοντας κοντά ακόμα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τέσσερα νησιά της πανεπιστημιακής μονάδας ενώθηκαν και μαζί καταφέραμε να διαδώσουμε έναν θεσμό, με τον οποίο εκμηδενίσαμε τις γεωγραφικές αποστάσεις.

Φέτος, έχοντας αποκτήσει περισσότερη εμπειρία, θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά και στοχεύουμε στην καθολική ένωση όλων των τμημάτων από όλα τα νησιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τίποτα όμως απ' όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τους εξωτερικούς μας συνεργάτες, τον πυρήνα αυτού του εγχειρήματος.

Προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, γνώστες και μη του θεσμού του TEDx, που όμως είχαν τη διάθεση και την όρεξη να χτίσουν μαζί μας την πρώτη "γέφυρα" του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Εν ολίγοις χωρίς εσάς, το TEDxUniversityoftheAegean δεν θα ήταν το ίδιο.

Εάν λοιπόν, θέλεις και εσύ να γίνεις κομμάτι/μέλος της ομάδας του 4ου TEDxUniversityoftheAegean, δεν έχεις παρά μόνο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα :

https://goo.gl/forms/dJLRL0223LoiIUUi2

Σαν εξωτερικός συνεργάτης, γίνεσαι αυτόματα μέλος της ομάδας του TEDxUniversityoftheAegean και μεταφέρεις το event στο νησί σου.

Πως γίνεται αυτό;
- Δημιουργούνται ομάδες σε κάθε νησί που υπάρχει τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
- Διοργανώνονται προωθητικές δράσεις.

Αυτά τα άτομα θα είναι υπεύθυνα για :
 - Τον συντονισμό event και για το στήσιμο των installation στο νησί που βρίσκονται
 -Την ροή της διοργάνωσης του TEDxUniversityoftheAegean στο εκάστοτε νησί μέχρι και την ημέρα του ΜainEventLivestreaming.

Σε περίπτωση όμως που δεν γνωρίζεις τι είναι και τι πρεσβεύει η γενικότερη έννοια του θεσμού του TED και αντίστοιχα του TEDx, ακολουθούν λίγα λόγια για τον οργανισμό αυτό.

 

Οργανισμός TED:

 

Το TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση ιδεών, συνήθως με τη μορφή σύντομων , ισχυρών ομιλιών (18 λεπτά ή λιγότερο ) .Το TED ξεκίνησε το 1984 ως ένα συνέδριο όπου η Τεχνολογία , η Ψυχαγωγία και ο Σχεδιασμός συγκλίνουν, πλέον σήμερα καλύπτει σχεδόν όλα τα θέματα - από την επιστήμη έως την επιχείρηση με παγκόσμια ζητήματα - σε περισσότερες από 100 γλώσσες . Παράλληλα, ανεξάρτητα διεξάγονται εκδηλώσεις TEDx που προσπαθούν να βοηθήσουν στην διάδοση ιδεών σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο

 

Πρόγραμμα TEDx:

Το TEDx δημιουργήθηκε στο πνεύμα της αποστολής του οργανισμού TED, "ιδέες που αξίζει να διαδοθούν". Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ανεξάρτητους διοργανωτές που θέλουν να δημιουργήσουν ένα event τύπου TED, που να έχει τη δική τους ταυτότητα, μέσα στην κοινότητα τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
Islands Team:

Σοφία Γαβαλά :

sophiagvl@hotmail.com

Πέτρος Πρίντεζης :peterprindezis@gmail.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/TEDxUniversityoftheAegean/

 

Ημερομηνία ανάρτησης

7 Νοε 2017

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg