Πρόγραμμα Προβολής Ταινιών και συζήτησης | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Πρόγραμμα Προβολής Ταινιών και συζήτησης

Μυτιλήνη 27//2/2024

Πρόσκληση

   Σας προσκαλούμε στο Πρόγραμμα Προβολής Ταινιών και συζήτησης , που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή  7.30 – 9.30 από την Πνοή και θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου 2024.  

Οι ταινίες, που θα επιλέγουμε θα βασίζονται σε αληθινές ιστορίες ζωής έτσι ώστε να μπορούμε να τις αξιοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε συνειρμικά και να συζητάμε για τα θέματα, που αναδύονται. Στην κάθε συνάντηση θα προβάλλεται μια ταινία κα στην επόμενη συνάντηση θα συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν μέσα από την ταινία καθώς και θα υλοποιούμε βιωματικές ασκήσεις επάνω στο κεντρικό θέμα της ταινίας.

Προτεινόμενες Ταινίες:

In America, The Intouchables,-  Οι Άθικτοι , Philadelphia, 1993, The pursuit of happiness (2006), Ένας υπέροχος άνθρωπος (2001), 12 χρόνια σκλάβος (2013), Born on the Fourth of July (1989), Αγάπα με αν τολμάς, Οι Γέφυρες του Μάντισον , Το Λουλούδι της Ερήμου, Τhe before trilogy, Οι τέλειοι ξένοι κ.τ.λ.

Ωστόσο τα μέλη, που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, μπορούν να προτείνουν ταινίες  στην υπόλοιπη ομάδα και θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε επάνω στα ζητήματα, που διαπραγματεύεται η συγκεκριμένη ταινία.

Υπεύθυνη Συντονισμού της Ομάδας: Σοφία Κιστάνη (Κλινική Ψυχολόγος , M.Sc.)

Δηλώσεις Συμμετοχής στο email: pnoimytdraseis@gmail.com, έως και τις  7 Μαρτίου 2024.

Μετά το τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, στους συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν συστηματικά τις συναντήσεις.

 

Κέντρο Πρόληψης  των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας  Λέσβου «ΠΝΟΗ»

Ε. Βοστάνη 3 - Μυτιλήνη, Τηλ: 22510 20600 - Fax: 22510 29333 Emailpnoimytdraseis@gmail.comΙστοσελίδα:www.pnoimyt.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

5 Μαρ 2024

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg