Π&Φ | Ιούνιος 2017 | Ενημερωτικό Δελτίο Τμήματος Περιβάλλοντος | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Π&Φ | Ιούνιος 2017 | Ενημερωτικό Δελτίο Τμήματος Περιβάλλοντος

Πριν περίπου 30 χρόνια, το Τμήμα Περιβάλλοντος υποδεχόταν τους πρώτους του φοιτητές, σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πολλά έχουν αλλάξει στη διάρκεια αυτών των ετών. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι η πεποίθηση όλων όσων συγκροτούν το Τμήμα ότι η μελέτη του Περιβάλλοντος δεν μπορεί παρά να έχει διεπιστημονικό χαρακτήρα. Και αυτή η αρχική ιδέα συνεχίζει να διακατέχει τόσο τη διδασκαλία όσο και την έρευνά μας. Πριν 30 χρόνια το Τμήμα μας ήταν το πρώτο Πανεπιστημιακό Τμήμα Περιβαλλοντικών Σπουδών στην Ελλάδα. Σήμερα, παραμένει το μόνο Πανεπιστημιακό Τμήμα όπου οι επιστήμες του Περιβάλλοντος και της Φύσης θεραπεύονται στο σύνολό τους, χωρίς επιστημονικά «στεγανά».

Όπως συμβαίνει με όλες τις πολυπληθείς οικογένειες, το δυσκολότερο έργο με την πάροδο του χρόνου είναι να κρατήσει κανείς την επαφή. Το «Περιβάλλον & Φύση- Π&Φ», το ενημερωτικό δελτίο του Τμήματος Περιβάλλοντος, φιλοδοξεί να αποτελέσει αυτόν ακριβώς το δίαυλο επαφής, ενημέρωσης και επικοινωνίας για τη συνεχώς διευρυνόμενη οικογένεια του Τμήματός μας.

Διαβάστε το τρέχον τεύχος (Ιούνιος 2017)

Ημερομηνία ανάρτησης

3 Ιουλ 2017

Είδος ανακοίνωσης

Περιοδικές Εκδόσεις Πανεπιστημίου

Σχολή / Τμήμα

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg