Τιμητική διάκριση στον κ. Δημήτρη Γαρδίκη | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Τιμητική διάκριση στον κ. Δημήτρη Γαρδίκη

«Τιμητική διάκριση στον κ. Δημήτρη Γαρδίκη»

Στο πλαίσιο της 69ης Συνάντησης Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ. και στελεχών ΑΕΙ των Ελληνικών Πανεπιστημίων, στις 12 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε μια ζεστή και συγκινητική τελετή  ευχαριστίας εκ μέρους όλων των Συναδέλφων/ισσών της Συνόδου και αποδόθηκε ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στο πρόσωπο του κου Δημήτρη Γαρδίκη, επί 24 έτη Προϊσταμένου της Γραμματείας του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου μας, για τη συμβολή του στην αναπτυξιακή λειτουργία όχι μόνο του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά συνολικά του θεσμού των ΕΛΚΕ των ελληνικών πανεπιστημίων.

Ο Πρόεδρος της Συνόδου των Αντιπρυτάνεων Έρευνας των Πανεπιστημίων, καθηγητής κος Γ. Χονδροκούκης, και Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των παρευρισκόμενων/ουσών τον κο Γαρδίκη για την πολυετή προσπάθειά του για την αποτελεσματική λειτουργία των ΕΛΚΕ και του προσέφερε αναμνηστικό δώρο.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κο Γαρδίκη, για την πολυετή και καθοριστικής σημασίας συνεισφορά του, καθώς και την θετικότατη παρουσία του, τόσο στις εργασίες των Συνόδων, όσο και στις πολυάριθμες ομάδες εργασίας και διαβούλευσης που ο ίδιος συμμετείχε. Τον ευχαρίστησαν, επίσης, για το θάρρος της γνώμης του, τη δημιουργικότητα και το ήθος του, την βαθιά γνώση, συγκρότηση και αγάπη για το αντικείμενο των ΕΛΚΕ, καθώς και για τους δρόμους που άνοιξε με την πολιτική/στρατηγική του ματιά.

Ο κος Γαρδίκης, ευχαριστώντας τους/τις προλαλήσαντες/ασες, επεσήμανε ότι ο τιμητική αυτή εκδήλωση αντανακλά την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων/ουσών στις Συνόδους, τα τελευταία 25 χρόνια, για την ανάπτυξη των ΕΛΚΕ, και κατά συνέπεια των Ελληνικών Πανεπιστημίων και της Εθνικής μας Οικονομίας γενικότερα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους/ις Συναδέλφους/ισσες του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ημερομηνία ανάρτησης

28 Ιαν 2019

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg